سامسونگ مدتهاست که از پردازندهی دست ساز خود Exynos استفاده میکند اما هنوز داخل بسیاری از گوشی هایش Snapdragon کوالکوم را قرار میدهد، دلیل اصلی این موضوع سازگاری پردازنده های کوالکوم با LTE یا همان استاندارد جدید ارتباطی جهت انتقال داده هاست که البته بیشتر در کشورهای شمال آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد، برای همینه که سامسونگ گوشی های پرچمدارش رو در دو نسخه یکی جهانی که دارای پردازندهی Exynos بوده و دومی هم نسخهی LTE با Snapdragon است عرضه میکنه.
این کار دلیل دیگری هم داره و آن جبران تعداد بالای تقاضا برای کاربران این گوشیهاست. اخبارهای جدید حاکی از این است که محصول جدید کوالکوم که Snapdragon 810 نام دارد، از مشکلی به نام گرم شدن بیش از حد رنج میبرد و برای همین سامسونگ که در صدد عرضهی پرچمدار بعدی خودش است مجبور بشه این پردازنده رو کنار بگذاره و به ساختهی دست خودش امید داشته باشه. البته شاید موضوع داغ شدن بیش از حد، دلیل اصلی تلاش سامسونگ برای خود کفایی نباشه چرا که این شرکت میخواهد قدم بزرگی برداشته و با پردازندهی Exynos خود به رقابت با کوالکوم برود.
انگار سود این شرکت از بازار موبایل دچار افت شده و برای همین میخواهد خودش دست به کار بشه. پردازندهی Exynos اولین محصولی بود که توانست دو چیپ ۴ هستهای را در هم تطبیق داده و تبدیل به Octa-Core یا هشت هستهای شود. حالا پردازندهی Exynos 7420 ساختار ۱۴ نانومتری دارد و از Snapdragon 810 که ۲۰ نانومتری است فراتر رفته و پیشتازی میکند. به هر حال اگر سامسونگ در Galaxy S6 پردازندهی خودش را قرار دهد و یا از کوالکوم کمک بگیرد، با این دیدی که بدست آورده به زودی شریک خود را به چالش دعوت خواهد کرد.
تصاویر بنچمارک زیر به خوبی تفاوت این پردازنده ها با پردازنده آیفون ۶ اپل را نشان میدهد.

