هرچه به زمان برگزاری رویداد بعدی اپل نزدیکتر میشویم بازار شایعهپراکنی در مورد دو آیفون ۶S و ۶S پلاس داغ و داغتر میشود. آخرین باری که تصاویری از جزییات سختافزاری این دو منتشر شد متوجه شدیم که آیفون ۶S قرار است از تراشهی LTE و NFC تازهای بهرهمند باشد و همچنین با دیدن تصاویر نمونه مونتاژ شدهی نمایشگر این گوشی مشخص شد که نحوه اتصال و مونتاژ نمایشگر به بدنه کمی با آیفون ۶ متفاوت است چراکه نمایشگر آیفون ۶ با چندپیچ به بدنه متصل شده بود اما انگار ۶S به دلیل افزوده شدن فناوری فورس تاچ بهجای پیچ شدن به بدنه چسبانده خواهد شد.
وبسایت MacRumors ویدئویی را منتشر کرده که در آنیک آیفون منتسب به آیفون ۶S نشان داده میشود که انگار بهگونهای بوت شده و تصویر یک چرخدنده را نشان میدهد. در این ویدئوی عجیبوغریب ابتدا این آیفون روشنشده اما تنها تصویر یک چرخدنده نشان داده میشود که این موضوع احتمالاً به دلیل غایب بودن قطعهی سختافزاری خاص و یا نداشتن فرمور مناسب برای بوت شدن کامل این گوشی نیمهکاره است.
بعد از برداشته شدن برچسب روی نمایشگر این آیفون، این گوشی نیمهکاره باز میشود تا جزییات بیشتری از قطعات درون آن مشخص شود. اولین موردی که به چشم میخورد خالی بودن جای عدسی و یا سختافزار دوربین پشتی آن است. تا انتهای این ویدئوی ۲ دقیقهای نکته واضح دیگری دیده نمیشود اما MacRumors در کنار آن چند تصویر نسبتاً واضح منتشر کرده که اطلاعاتی را در مورد تراشه LTE و فورس تاچ به ما میدهد.
فورس تاچ که احتمالاً عنوان بحثبرانگیزترین و حتمیترین شایعهی دو آیفون بعدی را از آن خودکرده قادر است با محاسبه نحوه فشار واردشده از سوی انگشتان کاربر امکانات بیشتری را در زمان کمتر و با همان لمس در اختیار کاربر قرار دهد. درحالیکه از ویدئوی آیفون نیمه بوت شده چیزی در مورد وجود فورس تاچ برداشت نمیشود اما از این تصاویر بهمانند شایعهی گذشته مشخص است که محافظ پشت نمایشگر بهجای پیچ شدن سرجای خود چسبانده شده است.
تصاویر دیگری هم از سایر بخشهای سختافزاری این آیفون منتشرشده که ازجمله تراشه محاسبات منطقی که حاوی یک مودم از نوع Qualcomm MSM9635M LTE (همانطور که پیشازاین هم گفته بودیم) برای ارتباط سریعتر است، همچنین مشخصشده که این گوشی دارای یک تراشه دیگری از کوالکوم به نام WTR3925 است که کار آن دریافت فرکانسهای رادیویی بوده و احتمالاً برای همکاری بیشتر در کنار مودم خود گوشی و افزایش توان برقرار ارتباط قویتر با شبکه سلولی ایفای نقش می کند. البته آیفون ۶ و ۶ پلاس همچنین تراشهای را با مدل قدیمیتر WTR1625L در اختیار داشتند اما WTR3925 برخلاف ۶۵ نانومتری بودن مدل قبل، بر پایه فناوری ۲۸ نانومتری است و برای همین کمی جمعوجور تر ساختهشده. این حرکت علاوه بر کمتر جاگیر کردن این تراشه مصرف کلی انرژی در قبال برقراری ارتباط سلولی با اپراتور گوشی را کاهش می دهد تا مصرف بهینهتری داشته باشد.
یکی از هیجانانگیزترین قسمتهای آیفون ۶S تراشهی A9 است که بهعنوان قلب تپنده و از برگهای برنده این محصول نسبت به نسل قبلیاش خواهد بود. در تصاویر این مطلب متأسفانه خبری از تراشهای که روی آن نوشته باشد A9 وجود ندارد و احتمال دارد یکی از دلایل درست بوت نشدن آیفون در ویدئو همین موضوع باشد. البته چیزی که موجب کمی دلگرمی از حضور A9 در این نسل میشود بزرگتر بودن جایگاه خالی آن نسبت به A8 آیفون ۶ در تصویر سمت چپ آن است که حدوداً ۱۰ درصد فضای بیشتری را اشغال کرده. معمولاً در هر نسل از گوشیهای هوشمند، تراشههای آنها هم کوچکتر میشود اما این امکان وجود دارد که سایر بخشهای دیگر آیفون ۶S در کالبد پردازشگر آن ادغامشده باشند. درمجموع دو هفته دیگر باید تحمل کرد تا خود اپل پرده از رازهای درون آیفون ۶S خود بردارد.

