آیفونهای اپل از حدود ۸ سال پیش تا به همین امروز همواره از فناوری ال سی دی برای نمایشگرهای خود استفاده کردهاند. اما اپل از سال گذشته و باعرضه اپل واچ، این سنت خود را کمی تغییر داد و بهجای استفاده از نمایشگرهای پرمصرفتر ال سی دی، از نمایشگرهای با فناوری OLED استفاده کرد.
ال جی اولین شرکتی بود که توانست در سال ۲۰۱۵ بهطور اختصاصی قراردادی به ارزش ۱.۴ تریلیون دلار را با اپل ببندد تا تمام نمایشگرهای اپل واچ از او خریداری شود. اما کمی بعد سامسونگ هم وارد این معامله شد و اپل برای تنوع دادن به تولیدکنندگان پنلهای اپل واچ، سامسونگ را هم یکی از شرکای خود قرارداد چرا که قصد داشت بیشتر از پیش نقش پررنگتری در بازار ابزارهای پوشیدنی داشته باشد.
شاید برای خیلی از کاربرها مهم نباشد که قطعات دستگاه اپلی آنها از چه تولید کنندهای تهیه شده اما این موضوع برای سامسونگ بسیار حائز اهمیت است تا جایی که این شرکت پنلهای SuperAMOLED خود را برای بررسی بیشتر در اختیار اپل قرار داده است و این امکان وجود دارد که اپل نهایتاً از سال ۲۰۱۸ محصولات خود را به این نوع پنل نمایشگر مجهز کند. احتمالاً اگر همه چیز خوب پیش برود این اتفاق خوب برای سامسونگ خواهد افتاد.
سالهاست که پنلهای اولد وجود دارند و در تمام این سالها پیشرفتهای خوبی داشته اند اما پنلهای سوپر آمولد سامسونگ ازلحاظ نور پسزمینه، رنگهای زندهتر و کممصرفتر بودن گزینهی بهتری نسبت به سایر رقبا محسوب میشوند.
موضوع جالب دیگر اینکه در ادامهی داستان تلاشهای بیپایان سامسونگ و جدای از بحث علاقه این شرکت برای همکاری بیشتر با اپل، آقای تری گو ، رئیس شرکت Foxconn اوایل امسال بعد از بالا گرفتن درگیریهای سامسونگ و TSMC بر سر تراشه A9 ، رسماً از TSMC حمایت کرد و گفت که اگر تولیدکنندگان چینی و تایوانی باهم متحد نشوند، سامسونگ همهچیز را خواهد بلعید و کرهایها موقعیت شغلی دیگری باقی نمیگذارد.

