پنلهای ال سی دی برای سالهای طولانی، پل ارتباطی کاربر با تلفن همراه خود بودهاند. یکی از شرکتهایی که بهای زیادی به این نوع نمایشگرها داده و از روز اول بهجز آنها به چیز دیگری فکر نکرده، اپل است. اما کمکم دوره نمایشگرهای کریستال مایع برای اپل در حال به پایان رسیدن است و بهجای آن، دیودهای نورافشان وظیفه روشن کردن نمایشگرهای محصولاتی نظیر آیفون را بر عهده خواهند گرفت.
تابهحال از تلاش سامسونگ و ال جی برای تصاحب کردن حق تولید نمایشگر آیفونهای بعدی، خبرهای بسیاری را شنیده بودیم. اما انگار شرکت Japan Display یا JP که در حال حاضر سازنده نمایشگرهای ال سی دی آیفون است هم بیکار ننشسته و روز گذشته رسماً اعلام کرد که تولید پنلهای ال ای دی را از سال ۲۰۱۸ آغاز خواهد کرد. شرکت JP که از سرمایهگذاری مشترک چند شرکت ازجمله سونی، توشیبا و هیتاچی به وجود آمده، قصد دارد تا با سرمایهگذاری در این زمینه، چیزی از سامسونگ و ال جی کم نداشته باشد. آکیو تاکیموتو مدیر ارشد بخش مرکزی تحقیق این شرکت ابراز کرده که:
ما قصد داریم تا با استفاده از فناوری ترانزیستوری فوق باریک خود، به تولید نمایشگرهای OLED بپردازیم.
چند ماهی است میشنویم که نمایشگرهای OLED از سال ۲۰۱۸ وارد محصولات اپلی خواهند شد. همچنین با شناختی که از اپل و فروش بالای محصولات آن داریم، حدس زدن اینکه این شرکت برای تأمین قطعات محصولات خود از چند تولیدکننده کمک بگیرد هم کار چندان دشواری نیست. گویا سامسونگ در میان این سه، از بقیه جلوتر بوده و در مرز رسیدن به یک توافق برای تولید پنلهای موردنیاز اپل است.
استفاده از دیودهای نورانی در نمایشگرهای امروزی، در چند سال اخیر بهشدت پیشرفت داشته و دلایل زیادی ازجمله مصرف پایینتر انرژی، رنگهای دقیقتر، روشنایی بالاتر و غلظت و کنتراست بالاتر رنگها برای گسترش این روند وجود دارد.

